Leren hoe je door positieve gedachtes meer geld overhoudt?

Bewust worden van je overtuigingen over geld.

De eerste stap is focus en bewustwording, want alles wat je aandacht geeft groeit. Met Het Geld Dagboek ga je enorme ontdekkingen in jezelf vinden. Puur omdat jij stilstaat bij datgeen dat anders in het onderbewuste blijft. Ik stel jou in Het Geld Dagboek de juiste vragen, waardoor je voor jezelf gaat snappen hoe het werkt. Waardevolle kennis die je jouw hele leven kunt toepassen.

Start met geld besparen

Veel mensen denken negatief over geld. We maken ons collectief zorgen over geld: Het betalen van rekeningen, het (niet) groeien van de spaarrekening, onvoorziene uitgaven, we moeten wel leuk weg, etc. etc. Dat maakt ook dat we met z’n allen negatieve aandacht geven aan ons geld. Ik zeg: ongezond!

Maak nieuwe keuzes

Hoe het werkt? Als jij positieve aandacht geeft aan je geld, krijg je daar een goed gevoel bij. Dit gevoel is een energie die je uitstraalt en dat zorgt voor kansen. Vervolgens wachten op het grote geld werkt niet. Met deze nieuwe Money Mindset grijp jij de mogelijkheden op je pad met beide handen aan en maak je nieuw soort keuzes.

Okay, let’s talk the money talk

Bij het saldo op de bankrekening van Oprah kom je waarschijnlijk bij lange na niet in de buurt en dat van Bill Gates al evenmin. Allemaal kunnen we dus best een beetje extra geld gebruiken en daar hebben we meer invloed op dan je in eerste instantie zou denken. Hoe jij denkt en wat je voelt over geld, of dat nou bewust of onbewust is, voert je gedrag en dat gedrag bepaalt je financiële uitkomst. 

Onbewust omgaan met geld? Not anymore!

Heftig he? Je bent je eigenlijk maar van 5% bewust van alles wat je gelooft en denkt. De andere 95% stuurt onderbewust je gedrag. Er huist dus een groot psychologisch stuk onder de geldkeuzes die we maken en dat is niet altijd goed voor je financiële situatie.

Ik zeg: meer geld? Begin bij de overtuigingen. Dus, pak met Het Geld Dagboek je Money Mindset aan en word een echte Money Mindsetter!