Master your Money

Je geld is natuurlijk iets waar jij controle over hebt, maar het kan maar zo dat het voelt alsof het geld met jóu op de loop gaat. Heb jij behoefte aan grip op je geld? Dat je weet waar het naartoe gaat en dat je leert snappen waarom je geldstroom werkt zoals die dat altijd deed? In deze training leer je waar jij je geld op dit moment aan uitgeeft en of dat doet voor je, wat je zou willen.

De kracht van geld

Kijk eens om je heen: waar is jouw geld aan op gegaan? Je hebt waarschijnlijk keihard gewerkt voor je geld, maar in hoeverre is het door je vingers geglipt? Overal om ons heen horen we dat geld niet gelukkig maakt en dat maakt dat we er ook zo mee omgaan: waardeloos.

Door niet op te letten, verlies je al je geld aan spullen die je, als we eerlijk kijken, eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Slim omgaan met je geld geeft je zoveel vrijheid. Word weer de master over je money!

Met Master your Money ontdek je: 

✔ Hoeveel geld je waaraan kunt besteden;
✔ Hoe je tactisch omgaat met je geld: je kunt inspelen op ‘dure’ maanden;
✔ Dat je overzicht en inzicht krijgt over je geldzaken;
✔ Dat je door een goede planning ineens geld overhoudt aan het einde de maand;
✔ Wat het betekent als het beheren van je geld ineens een stuk makkelijker is;
✔ Dat je geld beheren een stuk minder tijd kost;
✔ Waar je je geld aan besteed;
✔ Dat er rust in je hoofd ontstaat; je kijkt gemakkelijk na of alles is betaald.

 Het werken met een jaarbegroting heeft voor mij gezorgd dat ik bewuster omga met mijn geld. De wekelijkse bezoekjes aan Action (omdat ik dacht dat ik dan geld bespaarde) zijn voorbij. Dat koste alleen maar geld omdat ik vaak zoveel meenam wat niet nodig was.

– Lisa de Vries

Je geldstroom in beeld

In de training Master your Money leer ik je hoe je een jaarbegroting invult. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat valt best mee. Het is makkelijk in gebruik, je hoeft zelf alleen maar in te vullen wat eruit gaat. De eerste keer ben je wat langer bezig, want om een goed beeld te krijgen van je geldstroom kun je het best de laatste 3 maanden invullen. Daarna is het alleen maar bijhouden. Zelf doe ik dat elke maandag en ik ben dan 5 minuutjes bezig.

Wat krijg je?

✔ Een volledig ingericht excelbestand waarop je al jouw inkomsten en uitgaven kunt invullen en bijhouden.

✔ Automatische ingerichte rekenformule waardoor je gemakkelijk eindresultaten ziet.

✔ Stap voor stap begeleiding in het invullen van al je geldzaken zoals inkomsten, vaste lasten, variabele kosten en spaarpotjes.

✔ Tips en tools over hoe je het bestand kunt invullen en welke volgorde je het beste kunt hanteren.

✔ Speciaal voor jou doe ik een scherp en eenmalig aanbod voor extra ondersteuning wanneer jij die nodig hebt. 

WORD WEER EEN MASTER OVER JE MONEY!


INVESTERING: €70,-