Wanneer jij gelooft dat je geen cent waard bent, hoe zou je dan ooit veel verdienen?

 Change your Money Mindset 

Jij draagt een uniek geldverhaal met je mee

Dat geldverhaal is bijzonder krachtig. Het ontstaat al in je jeugd en is gebaseerd op alles wat je meemaakt rondom geld: Overtuigen van je ouders, patronen uit je familie, zowel bewust als onbewust. We dragen zo’n geldverhaal vaak generatie op generatie met ons mee en baseren er belangrijke (geld)keuzes op. Het is dus heel bepalend voor je leven, omdat het namelijk van alles zegt over hoe jij denkt over geld en misschien wel net zo belangrijk: hoe jij denkt over jezelf. Daarom is het zo belangrijk om een gezonde Money Mindset te hebben: het zorgt ervoor dat jij je dromen kunt gaan waarmaken.

Ooit had ik een heel ander leven

Een leven waarin ik vaak over mijn eigen grenzen ging. Ik zat vast in een baan die niet bij mij paste, maar ik zat ook vast in mijn hoofd. Ik was ervan overtuigd dat sommige dingen niet voor mij bestemd waren. Dat ik ook nooit veel geld kon verdienen, want dat maakte je rijk en rijke mensen zijn niet aardig en van geld word je niet gelukkig.

Het resultaat? Geld werd niet leuk en ik ging het op de verkeerde manier besteden. Ik gunde mezelf best veel, want ik werkte er toch ook hard voor? Dit zorgde ervoor dat ik nooit spaarde en mijn dromen niet waar maakte, want voor ik het wist was het alweer op. 

Een gezonde Money Mindset maakt rijk!

 

✔ Leer keuzes maken vanuit je hart die echt bij jou passen

✔ Snap waarom je geldstroom werkt zoals die altijd deed

✔ Voel je weer gelukkig met wie je bent in plaats van wat je hebt

✔ Ervaar rust in wat je denkt en voelt over geld

✔ Je geld stroomt, in plaats van de verkeerde, nu de goede kant op!

 

Gevoelens van tekorten

‘Alwéér is het niet gelukt om te sparen,’ denk je bij jezelf. Of misschien blijft er aan het einde van de maand zelfs te weinig geld over.  Je legt je er simpelweg bij neer dat bepaalde (hele dure) spullen gewoon niet voor jou zijn weggelegd. Je wilt wel meer, maar hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken en daarnaast snap je er ook niks van; het geld doet van alles met je in plaats van andersom.

Don’t worry!
Straks:

Is er altijd genoeg geld
Vind jij jezelf weer waardevol
 Kun je tevreden zijn

 

Positieve verandering

Je nooit meer druk maken over geld, dat lees je goed, want je weet wat je hebt en je weet waar het naartoe gaat. Daarnaast staat je focus op de dingen die je écht graag wilt en werk je daar doelgericht naartoe. Dat betekent dat je een hoop bagger loslaat en ruimte maakt voor dat wat er echt toe doet. Dit maakt Change your Money Mindset een life-changing lesprogramma.

 

“Voordat ik het programma Change your Money Mindset had doorlopen, had ik bij het woord “geld” een vieze en nare bijsmaak: geld is noodzakelijk, maar brengt mij geen vreugde en ik mag er niet van genieten. Na het volgen van dit programma voel ik me veel vrijer, geniet ik meer van het geld dat ik verdien en geef ik mezelf ruimte om het ook aan mezelf te besteden. En het mooie van dit programma is dat het zich niet alleen richt op het veranderen van je mindset over geld, maar dat je ook nadenkt over jezelf.”

– Tamara

Wat krijg je?


Module 1: Bewustwording van je blokkades en overtuigingen 

In de eerste module gaan we de diepte in op jouw verhaal, jouw geldverhaal. We beginnen met de situatie zoals deze nu is, maar maken daarna een stap richting het verleden.  Ook ga je in deze module een geld dagboek bijhouden.

 

 Module 2: Alles wat je aandacht geeft groeit 

Die money mindset hè? Waar bestaat die bij jou uit? Leef je van salaris naar salaris en voel je constant tekortkomingen? Of denk je het prima te redden en heb je een spaarpot? In module 2 kijken we naar jouw manier van denken, jouw mindset.

 

 Module 3: Gedrag is wat je doet niet wie je bent 

In module 3 maken we een innerlijke reis. We gaan kijken naar je kale ik, je ziel. Ben jij klaar om naar binnen te keren?

 

 Module 4: De kracht van Dankbaarheid 

De kracht van dankbaarheid huist in de kleinste dingen in ons dagelijks leven. In deze vierde module gaan we aan de slag met dankbaarheid, maar ook met de tegenhanger daarvan: klagen.

 

 Module 5: Schuldenvrij 

Module 5 gaat over schuld. Schuld geven en schuld voelen, het is een raar iets. Het geeft een enorme zwaarte met zich mee, een energie die je niet wilt. Door het weg te stoppen, wordt het alleen maar groter. Maar waarom zou je een ander of jezelf dan vergeven? Waarvoor doe je dat, wat levert het je op en hoe komt het jouw money mindset ten goede?

 

 Module 6: Jouw Super Leven 

Wat wil jij nu echt voor jouw toekomst? Heb je daar wel eens écht over nagedacht? Niet voor een ander, maar voor jou! Hoe ziet Jouw Super Leven eruit en waar droom jij van? We gaan ermee aan de slag in module 6.

 

 Module 7: Je nieuwe Mindset 

In module 7 ga je bezig met jouw toekomstvisie door het schrijven van jouw nieuwe geldverhaal en het maken van een visionboard.

 

Dat is nog niet alles!

Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je allerlei bonusdocumenten om mee te werken, zoals Het Dankbaarheidsdagboek. Daarnaast krijg je gratis Het Geld Dagboek en De Slimme Boodschappenlijst, zodat je op alle facetten de juiste tools hebt voor een optimaal resultaat.

 Skypen met Coby 

JA! Want alleen kun je veel, maar ik kijk als professional met je mee en bied je hulp bij jouw persoonlijke proces. Change your Money Mindset brengt veel teweeg. Het is een proces dat erg diep gaat. Het is daarom ontzettend belangrijk dat ik op verschillende punten met je meekijk. Daarom zijn er in Change your Money Mindset drie skypemomenten van een uur ingebouwd, waarin jij met mij in gesprek kunt gaan over jouw persoonlijke situatie. Ik kan je weer op weg helpen als je vastloopt of extra uitdagen wanneer je erdoorheen vliegt. Zo krijg je no matter what, het resultaat dat past bij jouw instappunt.

EENMALIGE INVESTERING

€ 915,- incl. BTW

IN 3 GELIJKE TERMIJNEN

€310,- incl. BTW per termijn