“Voordat ik het programma Change your Money Mindset had doorlopen, had ik bij het woord “geld” een vieze en nare bijsmaak: geld is noodzakelijk, maar brengt mij geen vreugde en ik mag er niet van genieten. Na het volgen van dit programma voel ik me veel vrijer, geniet ik meer van het geld dat ik verdien en geef ik mezelf ruimte om het ook aan mezelf te besteden. En het mooie van dit programma is dat het zich niet alleen richt op het veranderen van je mindset over geld, maar dat je ook nadenkt over jezelf.”

- Tamara

“Er is een tijd geweest waarin ik geen volledige controle meer had op mijn uitgaven. Ik gaf maar uit en gaf maar uit, niet wetende wat er binnenkwam. Dankzij Coby werd voor mij duidelijk wat ik allemaal “weggooide” qua geld en toen ging bij mij het roer om.
Niet in één keer, maar beetje bij beetje, stapje voor stapje… Dit samen met Coby doen is erg fijn!
Niet alleen omdat ze goed in haar werk is, maar ook omdat ze een fijn persoon is. Begrijpen en helpen zijn eigenschappen die goed bij Coby passen. Ik ben blij dat ik dankzij haar hulp verder ben gekomen!”

- Kelly

Toen ik bij Coby kwam schaamde ik me ervoor hoe ik me financieel in de nesten had gewerkt. Ik had verwacht dat ze me ging vertellen dat ik er een potje van had gemaakt maar ze was oordeelloos, bemoedigde me juist dat dat niet hoefde en dat we er samen voor gingen zorgen dat het goed kwam. Ik keek altijd uit naar onze afspraken en was daarna ook trots op mezelf. Het hielp ook dat Coby trots op mij was, dat gaf me een positieve boost. De opdrachten waren soms confronterend maar erg leerzaam waardoor ik mezelf beter leerde kennen en begreep waarom ik op die manier met mijn geld om ging. Nu heb ik een stabiliteit op kunnen bouwen en maak (financiële) keuzes op basis van wie ik ben. Ik raad Money Mindset zeker aan. Haar coaching is opbouwend en doelgericht. Het is veel meer dan financiële hulp! Coby bedankt!

- Kim