Ontdek hoe jij meer geld overhoudt aan het einde van de maand!

Word een Money Mindsetter!

In mijn gezin wordt er heel wat afgegeten door manlief en mijn twee dochters en in ons drukke leven is er geen ruimte om elke dag vertwijfeld voor de schappen te staan. Daarnaast zie ik als Money Mindsetter dagelijks hoe huishoudens veel meer geld uitgeven aan boodschappen dan nodig is en daarvan wordt er ook weer een heleboel eten weggegooid. Super tijdrovend en super zonde!

Zeeën van tijd

Houd enorm veel tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn. Je hoeft niet meer elke dag te bedenken wat je gaat eten en staat dus ook niet meer elke dag in de supermarkt!

Geld voor leuke dingen

Besparen is leuk! Je maakt verstandige keuzes, hoeft minder weg te gooien en dat zie je op je bankrekening. Je bent af van impulsaankopen en zo houd je geld over voor dingen die er echt toe doen!

Doelgericht de supermarkt 

trotseren

Het kost je een uurtje van je tijd om de lijst te maken, maar de rest van de week scheelt het je enorm veel tijd. Je hoeft niet meer elke dag naar de winkel en ook niet elke dag te bedenken wat je moet eten. Het is immers al in huis! Je hoeft alleen elke ochtend uit te kiezen en eventueel wat uit de vriezer te halen.

Start met besparen op je boodschappen!

De Slimme Boodschappenlijst is niet alleen goed voor je portemonnee en je schaarse tijd, maar ook goed voor het milieu. Door bewuster in te kopen, gooi je minder weg. De Slimme Boodschappenlijst is dé tool waarmee jij doelgericht en efficiënt de supermarkt kunt trotseren.